top of page

АКУСТИЧНІ ОСТРОВИ TOPIQ Sonic Element (KSC, Німеччина)

TOPIQ Sonic Element ( виробництво: Німеччина, Knauf Ceiling Solutions)

Звукопоглинаючі підвісні стелі.



Акустичні підвісні острови це незалежні декоративні звукопоглинальні панелі на основі мінеральної сировини, ламіновані акустичним флісом. Основна їх перевага в тому, що вони дуже ефективно знижують рівень шуму в приміщеннях.


Акустичні підвісні острови можно застосовувати у приміщеннях, в яких є труднощі з встановленням звичайної акустичної підвісної стелі «від стіни до стіни» (у приміщеннях зі скляним дахом, історичних будівлях, інфраструктурних та виробничих приміщеннях тощо), або там де є вимоги до точечного шумопоглинання. 



Акустичні підвісні острова можуть бути квадратної, круглої, прямокутної або складнішою форми, забезпечуючи дизайнерське рішення в приміщеннях будь-якого планування та призначення. Вони можуть бути безрамні або з рамовою основою.

Їх використання дуже єффективно в інтер'єрі відкритих бетонних перекриттів або пофарбованих стель, особливо у поєднанні з сучасними тенденціями дизайну офісів, коли все частіше використовуються перегородки зі скла, дуже часто призводить до зайвої гучності приміщення та низького рівня акустичного комфорту. 

Акустичні острови TOPIQ Sonic дозволяють знизити рівень шуму та покращити умови чутності у таких приміщеннях, як офіси Open Space, торгові галереї, фудкорти, коворкінги, ресторани, клуби тощо. 


Стандартний колір білий, але можна замовляти кольори згідно системи RAL.


  • Акустичні острови TOPIQ Sonic світловідбиваючі, посилюють ефективність денного світла і освітлення.

  • Акустичні острови TOPIQ Sonic можуть використовуватися в приміщеннях з підвищеною вологістю

  • Комплектуються  Акустичні острови TOPIQ Sonic підвісними елементами.


10 переглядів

Comments


bottom of page